Wachten op Het Juiste Moment

Wachten op Het Juiste Moment

Hoe vaak zijn we aan het wachten op dat Juiste Moment? Op die Ene Gebeurtenis waarna alles Anders zal zijn. Op die Ene Persoon die Geluk zal brengen. Die Prachtige Prestatie waarna je je Vervuld zal voelen. Of dat moment waarop je Hart zich werkelijk opent en je in een constante staat van Bliss rond loopt.

We wachten.

EN ONDERTUSSEN GAAT HET LEVEN DOOR. EN EIGENLIJK VERLIEZEN WE DE TUSSENTIJD.

Als ik een dag thuis werkte en ergens in de middag een afspraak had, was ik al de hele dag met die afspraak bezig. Steeds keek ik hoeveel tijd ik nog had voor ik de deur uit moest. Op een bepaalde manier was ik aan het wachten. Of jij dit herkent of niet, hangt af van hoe jij tijd aan jezelf weer geeft. Sommigen van ons hebben het gevoel dat er tijd in overvloed is en anderen ervaren eerder een gebrek aan tijd en weten onbewust altijd hoe laat het is.

Maar hoe jij tijd ook aan jezelf weer geeft, wat veel mensen gemeenschappelijk hebben, is het wachten op dat volgende moment, die volgende kans, de volgende date, de dag die weer voorbij om aan een nieuwe te beginnen, die opleiding die start of die ene afspraak.

Zo veel mensen die wachten tot ze goed genoeg zijn! Voldoende geleerd, gestudeerd, ervaring opgedaan of erkend worden. Voordat je er helemaal voor mag gaan.

Ik wens, ik roep op om, niet langer te wachten.

WACHT NIET MEER, MAAR MAAK HET NU HET VOLGENDE GEWELDIGE MOMENT. GA ER NU VOOR. KIES.

Je bent al ver genoeg. Je weet al voldoende. Je bent helemaal precies goed zoals je hebt te zijn en je hebt al alles te bieden. Ga er voor. Je hebt alles in je om te slagen. Creëer zelf je moment. Je bent vrij om er gewoon voor te gaan. Er is niets anders voor nodig dan een open hart met de bereidheid om te vertrouwen, een flexibele, open mind en twee voeten om een stap mee naar voren te doen.

Wat is het dat je eigenlijk zo graag zou doen, maar waarvoor je wacht op iets? Wat is dat verlangen? Hoe wil je je voelen? Hoe wil je zijn als mens en hoe ziet dat er uit? Wat doe je dan anders dan je nu doet?

GA DAT DOEN. GA ZO ZIJN.
WACHT NIET.

Waar wacht je eigenlijk werkelijk op?

Wat het ook is waar je denk waar je op wacht, in essentie is het een gevoel waar je op wacht. Een gevoel van goed genoeg zijn. Een gevoel van toestemming. Een gevoel van lef. Het is een gevoel dat je denkt dat er eerst moet zijn voor je kunt of mag gaan.

Wachten op dat gevoel gaat het je niet brengen. Een stap maken, hoe klein ook om mee te beginnen. Dat is wat je de gelegenheid geeft om het gevoel te gaan ontwikkelen. Je inleven en voorstellen hoe het zal zijn om al te leven zoals je het liefst wil, dat geeft je het gevoel en de energie om voorwaarts te gaan. Zo ga je het vertrouwen bouwen waar je op wacht.

In de sprong zul je leren vliegen.

De wereld heeft mensen nodig die niet langer wachten maar die gaan. Ook als ze nog niet weten hoe dat uit gaat pakken.

Ga ervoor. Leef!