Aanbod
Discover &
experience

MENTORSHIP 2.0

1:1 Mentorship

Je bent een onderneemster, een leider, doet geweldig werk en je werkt in lijn met je visie voor je bedrijf en je leven. Maar je wil het veel meer gaan doen op je eigen manier. Je ziet meer, voelt dieper en hebt een grootste visie. Je wil de diepte in naar de laag die er echt toe doet en door die groei alles in je leven laten mee groeien. Je bent anders en het is tijd dat compleet te ownen.

Lees meer

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

ONTWAAK JE STILLE POTENTIE

6-weekse online meditatie training

Ben je klaar voor rust, helderheid en ruimte? Voel je dat je meer in je hebt en verlang je er naar vanuit je volle potentie te leven? Ontdek meditatie en ontwaak je stille potentie. Je geniet meer van het moment en ontwikkelt daadkracht en lef om die stappen te zetten die jouw gewenste toekomst dichterbij brengen.

Lees Meer

COSMIC CREATOR

manifestatie training

Manifesteren is meer dan wensen en ontvangen. I wish! Het gaat er om wat je gelooft dat je waard bent en daarvoor heb je wellicht, waarschijnlijk, wat oude overtuigingen te veranderen. In deze training ontdek je o.a. de neuropsychologie die achter het manifesteren van je verlangens zit. Er is zoveel mogelijk wanneer je je opent voor de mogelijkheden. Na deze training weet je EXACT hoe je de beweging creëert die je de resultaten geeft die je wil.

Lees Meer

Dit is een oproep aan alle levenslustige vrouwen die willen verdiepen en groeien. Alles wat we  aanbieden is gecreëerd met jou in gedachten.

Susanne