Susanne en jij


Ik ben Susanne

Ik ben een mentor voor vrouwelijke, conscious leiders
met grootse, soul-led visie. De coaches, onderneemsters en guides die al hebben besloten het anders te doen, niet altijd begrepen worden maar een visie hebben die grootser is dan zijzelf.

Welkom vrouw! Je bent er.

Je bent op de plek waar je ontspannen in je authentieke power én bruisen van hoge energie samen gaan. Waar je stevig geaard kunt zijn én alle aspecten van je multi-dimensionale zijn mag ontdekken. Waar je vrij mag zijn. In alles wie en wat je bent. En in alles wat je wil.

Zodat je kunt creëren, geven en volledig Zijn waarvoor je hier bent.

Ontdek hoe

Je bent al succesvol. Je bouwt je imperium waarmee je levens raakt, harten en minds opent en iedereen die in je wereld komt een beetje vrijer en rijker weer laat gaan. 

Met mijn messcherpe intuïtie en diepgaand inzicht in de psyche en energetische patronen, help ik je zien waar je jezelf nog afremt

zodat

je met levenslust en helderheid de shift maakt die jouw volgende level opent.

Jezelf verder bevrijdt van de manieren waarop je dacht dat je het moest doen, omdat het zo gedaan werd, maar die niet jouw manier zijn.

In de complete overgave en verbinding, ligt de ultieme vrijheid.

En vrijheid… dat is zowel kracht als enorm magnetisch.

Alles is mogelijk voor je.

Let me show how.

Accepteren dat je niet bent zoals de meesten, ook nooit gaat worden en niet eens wil zijn… is enorm bevrijdend. Nu gaat het pas echt beginnen.

random facts over moi

Ik mix Nederlands en Engels zoveel als ik wil. #freedom

In mijn tienerjaren dompelde ik mezelf onder in persoonlijke ontwikkeling. Het hielp niet echt om vrienden te maken… Nu is spiritualiteit en bewustzijn cool en eerlijk gezegd ben ik er redelijk overheen als gespreksonderwerp. Het lef hebben het leven vol te beleven als je authentieke zelf. Dát is voor mij interessant.

Ik startte mijn eerste bedrijf in training en coaching toen ik 18 was en NLP-trainer werd, en noemde het Mind Dimension. Want: ‘A stretched mind never go back to it’s old dimension.’ Sindsdien zelfstandig geweest. Lang leve de onbevangenheid en passie!

Ik voel me een artist, maar mijn mastertitel is in de neuro-psychologie en het brein is voor mij een wonderland – BRILJANT die neuroplasticiteit.

Op het podium met een groep van 40 of 200 mensen een persoonlijke groei deep dive doen? Ik voel ik me helemaal in m’n element. Maar smalltalk op een borrel…geen idee wat ik moet zeggen. Alle introverten hun hand opsteken graag.

Perfectionist in remissie hier. Ik groeide op in een enorme stolpboerderij – sans dieren helaas – en mijn vader zat metaforisch altijd op stal. Ik heb zo m’n best gedaan en hard gewerkt om perfect te zijn zodat ‘ie van stal af kwam en me zou zien. En tadaaa zo ontstond perfectionisme.

Ik ontdekte een talent voor het lezen van energetische patronen en heb in het werken met vrouwen intuïtieve downloads die steeds spot-on blijken te zijn.

Ik ben niet bang voor jouw donkerste schaduw kanten. Ik heb zo veel afgereisd in de onderwereld, schorpioen hier, dat niets mij shockeert. Ik leef juist op als het over de rauwe, rafelige kanten van het leven mag gaan. Daar zit juíst je magic. Beter leren vóelen ipv je beter leren voelen.

‘Soms kom je mensen tegen in je leven die je zodanig kunnen inspireren en Susanne is er zeker één van.’
– Marian Philips

Ik werk met vrouwelijke leiders

De tijd is zo rijp voor vrouwen als jij om hun plek in te nemen en hun authentieke power terug te nemen.

We zijn toch allang klaar met de good girl zijn en je klein maken omwille van anderen?

Her-ontdek en erken je power en daarmee je vrijheid.

Ik wil dat we ophouden met doen alsof we niet weten en niet durven.

Ik wil dat we elkaar aanmoedigen, opvangen en elkaars succes vieren alsof het die van onszelf is. Want het succes van een vrouw ís het succes van ons allemaal.

Laten we ontdekken en laten zien wat mogelijk is.

Laat je power los op de wereld, vrouw.

I.am.here.for.it.

Universal intelligence
Surrender

Energy
Lust for Life

Brain Wisdom
Inspired Action

Earth
Clear Intention

DIT BRENGT ME BIJ JOU:

Hoe wil jij dat je leven er uit ziet, als je radicaal eerlijk bent?

Wat wil je beleven?

Weet je wat jouw unieke bijdrage is?

Vanuit welke versie van jezelf opereer je en welke is je pure, authentieke versie die onweerstaanbaar is?

Bekijk direct mijn aanbod om te ontdekken hoe ik je verder kan helpen. Een stuk verder.

ERVARINGEN

– Marye Paardekooper, intern begeleider
Deelnemer Mastermind 

‘Door de Mastermind ben ik gaan vertrouwen op mezelf. Ik weet nu dat de gewoonten die heb ontwikkeld, die nog steeds prima zijn, niet zo vast hoeven te staan en ik daar ook andere keuzes in kan maken. Ik hoef ze niet te blijven doen omdat het altijd zo ging. Ik leer goed tegen onzekerheid kunnen. In de Mastermind maak je je eigen reis met het lef om naar jezelf te kijken.’

– Nadine Heemskerk-de Swart, Hartespreker, trainer en coach
Deelnemer Mastermind 

‘Er is veel gebeurd in mij door de Mastermind, Het voelt als steeds dichter bij mezelf en dat is goed. Ik zei ‘ja’ tegen mezelf door dit te doen en ‘ja’ tegen een gevoel dat ik had en heel sterk was. Het heeft me veel gebracht: in kijken naar mezelf, wat er speelt, welke keuzes ik maak, in voelen en het meest waardevolle was de helderheid die ik kreeg. Ik heb een nieuwe bedrijfsnaam en richting ontwikkeld. Dit is voor iedere vrouw die zichzelf een beetje is kwijt geraakt en in verbinding wil zijn met zichzelf de wereld. Laat je hart spreken, neem je plek in en doe wat goed voelt.’

Ik heb Susanne leren kennen en vond haar altijd zó licht en vrolijk. Ze straalt uit dat ze van het leven geniet. Van Susanne heb ik het begrip ‘Radical Self-Love’; door dat steeds maar weer te benoemen in haar blogs, oefeningen, directe reacties en uit te stralen in haar geweldige foto’s is hij als een zachte fluistering bij mij binnengekomen lijkt het wel en is de afgelopen weken diep bij mij doorgedrongen. Dat is de sleutel tot een gelukkig leven en een mooie wereld. Susanne is echt één van de mensen die mij onwijs inspireert. Zoals zij werkt, wil ik ook werken. Hoe zij recht van uit haar hart werkt en wetenschap en spiritualiteit met elkaar verbind, vind ik zo wow! Daar heeft de wereld hééél veel meer mensen van nodig.

– Minet Muizelaar

Onlangs kreeg ik tijdens het begin van een workshop de opdracht met mijn ogen dicht iemand voor de geest te halen die mij inspireert. En hop daar was Susanne en ze was de hele dag een beetje bij me. Wat het precies is aan haar dat mij inspireert zijn allerlei eigenschappen en kwaliteiten, maar de eigenschap die op mij het meeste indruk maakt is haar ongelofelijke moed. Haar moed om alles wat zeker is los te laten om te doen wat voor haar echt waardevol is. Het belangrijkste dat ik van Susanne leerde is dat verbinding, plezier en vrijheid voor mij belangrijke waarden zijn in het leven en dat ik mede door haar moed ook zo moedig werd om mijn zekerheden los te laten en risico’s te nemen, ondanks de spanning en angsten die dit opriep. Deze moed heeft ertoe geleid dat ik intens geniet van en dankbaar ben voor mijn leven, zoals ik die zelf heb ingericht
– Marleen Lieshout, psycholoog

Gratis Meditatie Album

Schrijf je in voor mijn 4-delige meditatie album +
maandelijkse inspiratie in je inbox.
Begin hier!
Vul je voornaam en je mailadres in om het meditatiealbum te ontvangen.

Susanne Pistoor | susanne@susannepistoor.com | BTW-id NL002176504B08 | KvK 34379612