Ga dieper in jezelf en ontdek wat er nog meer mogelijk is

Mentorship 2.0

 Ga dieper in wie je bent en ervaar wat er dan mogelijk is voor jou.

   Dit Mentorship 2.0 is voor de vrouw die

Visie heeft 
en die visie nog meer wil belichamen en stevig wil staan ín en voor haar visie.

Weet dat het niet alleen gaat om het bereiken van haar doel,
maar vooral om de manier waarop ze daar heen beweegt. Leveslust!

Haar positie en gift kent, haar basis allang op orde heeft
en niet op zoek is naar strategieën, maar naar een diepere beleving van wie ze is.

Dit is voor de vrouw die Beyond wil.
Je bent niet op zoek naar een coach die je hand vast houdt en lieve woordjes fluistert, maar naar een mentor waarvoor jij je kunt openen en die jou helpt je verder te openen zodat je beyond je bekende wereld kunt gaan. Wat is er nog meer mogelijk voor jou?

Jij past niet een hokje 

Je bent te veelzijdig, heb te veel interesses, voelt te diep, te veel en voelt je fundamenteel anders.

En dat is rijkdom.

Maar alleen wanneer je dat kunt omarmen, de power daar in gaat verkennen en van daaruit gaat leven.

Own je het niet, dan kun je een giga enenergielek hebben en stroperige energie in plaats van krachtige energie.

Je gaat het op jouw manier doen. EXACT zoals het voor jou juist is en het leven support dat jij wil leiden. Je activeert jouw unieke zelf-leiderschap, vrijheid en power.

En dat is zo magnetic.

‘Toen de mogelijkheid voor Mentorschip 2.0 voorbij kwam kon ik niet anders dan in actie komen.
Ik vind Susanne fenomenaal in haar werk.’

Madelein Huisman – GZ-psycholoog, Nepal/Amsterdam

Hoe werkt het Mentorship?

Gedurende 5 maanden gaan we samen voorbij aan de oppervlakte.

Je hebt de mogelijkheid om een ochtend live samen te komen zodat we een stevige fundering hebben om onze online sessies op verder te bouwen. We ontdekken wat de vraag achter je vraag is… Waar we kijken naar visie, energie dynamieken, kansen, waar je nog meer je zelf-leiderschap wil nemen. Zodat de richting voor het Mentorship kristal helder is.

Vervolgens  hebben je acht online sessies.  Je gaat de diepere lagen van jezelf te activeren en je power ontmoeten. Je gaat de tegenstrijdigheden die je afremmen, tegenhouden en saboteren in je leven te integreren zodat je de vrijheid ervaart die de basis is voor alles wat door jou heen in de wereld gecreëerd mag worden.

Ik werk vraag-gestuurd. Dat betekent dat jij je werkelijk hebt te openen, mij binnen te laten en hebt te benoemen of vragen waar het om gaat voor jou. Dit vraagt van je dat je zelf-leiderschap kent en een volwassen energie hebt. Je wíl naar jezelf kijken en dieper gaan.

5 maanden 1:1 Mentorship 2.0 traject

Jouw investering: € 3.495,- exclusief BTW.

Ik geloof

Dat het op een bepaald moment niet meer gaat om meer leren, maar om afleren. 

Los laten zodat jouw kern overblijft en alles simpeler wordt. Niet makkelijk per sé. Wel simpel.

Dat er  vrouwen zijn die het te lang hebben gedaan op een manier die niet past bij wie we zijn. Zij die dieper voelt, grootser denkt, meer ziet. Het is nu de tijd om voorbij te gaan aan al die aangeleerde manieren. Je lichaam, energie en power te her-ontdekken. Om de enorme kracht en mogelijkheden binnen in te gaan ontgrendelen en te gaan gebruiken.

Er is niets in dit leven dat we kunnen buitensluiten zonder daarmee een energielek te creëren. Dus ook niet je anders zijn, je gifts en je grootste visie. Ga dieper in wie je bent.

Daarin zit een unstoppable, onmiskenbare en oneindige kracht en intelligentie.

1:1 Mentorship 2.0 is WEL voor jou als je

> Identificeert als conscious leider (ondernemer, coach, mentor, trainer, influencer, healer) en een bepaald niveau van bewustzijn hebt. Je voelt dat het nu tijd is om het te gaan doen zoals dat voor jou klopt. Vanuit vrijheid, je authentieke power en met hoge voldoening.

> Er klaar voor bent super-eerlijk naar jezelf te kijken, messy mag zijn van jezelf en bereid bent te beginnen waar je NU bent. Je wil het innerlijk leiderschap verdiepen dat nodig is.

> Coachable bent: open staat, jezelf laat zien en wil horen waar je blinde vlekken zitten. Je kunt jezelf dragen en je kijkt er naar uit elkaar te ontmoeten in power en te weten dat we snel diep zullen gaan.

> Ook om jezelf kunt lachen – lichtheid is key.

> Niet op zoek bent naar een Groot Geheim waardoor alles op z’n plek valt. Je weet dat daar de magic niet in zit. De magic zit in de diepte die je in jezelf kunt toelaten.

Het Mentorship 2.0 is NIET voor jou als je

> Alleen begrip en erkenning wil. Ik ben eerlijk naar je, altijd vanuit respect, en geloof dat je daar ook voor komt, ook als het ongemakkelijk kan zijn je eigen patronen te zien en doorbreken. Je autonomie en power zijn prioriteit.

Als je stappenplannen, rollenspellen en strategieën je focus zijn.
(Mijn expertise is mensen, geen funnels)

Als je op dit moment geen stabiele basis hebt in jezelf.

Ervaringen

Dit is nu mogelijk voor deze vrouwen…

~ Kirsten Nelis, ondernemer, burn-out coach

‘De business én de Binnenkant’

‘De business én de Binnenkant. Dit is waarom ik met Susanne wilde werken. Elke keer was het weer een verrassing wat er naar boven kwam. Precies wat er nodig was op dat moment. Ik voel meer rust, heb mijn stappen bewust genomen én de dingen gelaten die niet (meer) klopten. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die bereid is om écht naar binnen te gaan.’

~ Edith Zomerdijk, oprichter Ergotherapie Zomerdijk, mede-eigenaar Moefpad

‘We zijn inmiddels al aan de derde ronde samen begonnen. Het bleek te gaan om mij in m’n business.

Mijn oorspronkelijke plan was om vooral te kijken wat ik nodig had om te groeien naar meer omzet, meer vrije tijd, minder agenda. Dat plan hebben we ook uitgevoerd maar bovenop alles wat ik verwachtte, hebben we écht magie neergezet met zijn tweeën. Patronen/gedachten/overtuigingen kwamen op tafel. Niet in de mind maar met mijn hele zijn. Mijn lichaam deed mee. En met een paar diepe adem teugen was ik in een totaal andere wereld met jou.

Ik las net terug wat ik geschreven heb in het intake formulier: “Hoe wil je gecoacht worden? ; je hoeft me niet te vertellen hoe ik de dingen moet doen, maar gerichte vragen stellen helpt me om het te onderzoeken. En gerichte vragen, spiegels en vooral ook ervaringen en sensaties hebben we samen onderzocht en ontdekt. Ik heb in een jaar tijd zó enorm veel geleerd.

Iedere keer kwam ik weer nieuwe/andere dingen tegen en al heel snel kwam het inzicht:  oh shit mijn werk, mijn business gaat over mij. Gaat over hoe IK de dingen doe. Daar is het bedrijf de uitwerking van.

Ik ben enorm blij met je liefdevolle, hilarische en vooral ook goud eerlijke spiegels. Ik noem het eigenlijk ook geen coaching, maar therapie. En groei.

Ik begon met dat ik áán mijn business moest werken dat er pakketten moesten komen. Dat ik marketing technisch dingen nodig zou hebben. Dat heb ik allemaal “behaald” maar of eigenlijk én vooral omdat we met mij aan de slag gingen. Met wat er leeft bij mij, wat er speelt in mijn leven privé én zakelijk. Ik vind je echt veel meer dan een businesscoach. Iedere sessie heb ik denk ik de slappe lach gehad, andere lagen in mezelf leren kennen en gehuild. Het is er altijd allemaal. Dat zegt iets over de rijkheid van de sessies.

Resultaat tot noch toe is dat er véél meer ontspannenheid in zit, ik durf mijn agenda leeg te gooien voor mezelf zodat ik daarna weer kan groeien en geven op de praktijk. Het werken met mensen vraagt, in mijn bescheiden opinie, altijd werken aan jezelf. Als je wil groeien op persoonlijk vlak maar óók in je business dan is Suus je go to! Eerst dacht ik dat online moeizaam zou zijn echter is het heel goed haalbaar en heb ik steeds de ervaring gehad alsof we bij elkaar in de ruimte zaten.’

‘Ik kwam naar Susanne met thema’s die me blokkeerden en we hebben ze allemaal één voor één geslayed.’

~ Elle Minty, Spiritual Investor, Energy Healer, Certified Coach & Human Design reader, Amsterdam, www.iamelleminty.com

Ik voel zeker meer productiviteit en werflow. Vooral doordat ik meer lak heb aan wat anderen vinden en meer plezier heb ik wat ik op dit moment doe, voel ik me meer vrij om zichtbaar te zijn en dat stimuleert automatisch de werkflow! Dat ik genoeg ben zoals ik ben en dat zorgt voor een radicale verandering in hoe ik opdaag. Dat het duidelijk is wat ik doe en dat mensen daarom eerder tot me aangetrokken zijn om klant te worden.

Voordat ik JA zei tegen het Mentorship met Susanne wist ik niet goed wat voor hulp ik kon gebruiken. Ik volgde haar al langer en haar energie voelde fijn dus ik deed gewoon wat m’n intuïtie zei: dat zij de juiste persoon was voor dit moment. En m’n intuïtie heeft altijd gelijk!

Susanne is echt een force, ze staat krachtig in haar eigen energie en voelt in het moment exact aan wat nodig is. Ze heeft de perfecte combi van compassie samen met radicale eerlijkheid en je wijzen op de schaduwkanten. Susanne heeft me ontzettend geholpen door lagen en stukken heen. Ik vind Susanne geweldig, een inspiratie en lekker haarzelf. Heel fijn om zo’n tijd met haar door te brengen.

Ik heb echt het gevoel gehad dat ik gedragen werd door Susanne. Dat ze me zag, dat ze me aanmoedigde en precies mij gaf wat ik in dat moment nodig had. Susanne is heel intuïtief en liefdevol. Echt een topvrouw!’

Wat super waardevol is in het Mentorship is de connecties met de hogere zelf, daar kreeg ik veel inzichten door en doordat ik het mocht VOELEN en MEEMAKEN in real-time waren de blokkades superduidelijk en snel opgelost.

Ik zou het zeker aanraden om te werken met Susanne! Als je echt wil kijken naar de lagen waar je niet naar kijkt, maar weet dat ze er zitten. Susanne neemt je er mee naartoe en dan blijken ze niet zo eng te zijn als je dacht.’

~ Maxime Heijboer, psycholoog, Amsterdam

‘Zij gaf mij in korte tijd een nieuw pad voor de rest van mijn leven.’ 

‘Het is onmogelijk om te beschrijven wat het Mentorship mij allemaal heeft gebracht. In elke versie die ik in mijn hoofd heb geschreven kwam ook een heel ander aspect naar voren. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor wat ik tijdens de mentorshipsessies heb mogen leren. Hoe ik voor het eerst sinds heel lang weer echt contact maakte met mezelf. Met mijn levenslef, waarvoor ik mij aanmelden voor de mentorship, maar ook met het diepste stuk pijn. Gevoelens die ik allang niet meer aan durfde te kijken. Ik leerde dat deze gevoeld mochten worden, dat het me niet de afgrond in trok, maar sterker en puurder maakte. Ik ging kijken naar wat ik nou echt belangrijk vond, in plaats van leven vanuit de angst niet goed genoeg te zijn. Maar bovenal de mentorship was niet iets waar ik toen iets aan gehad heb, en wat ik toen geleerd heb. Het is iets wat nog elke dag actief een rol in mijn leven speelt.

Vanuit de mentorship sessies ben ik een pad ingeslagen waarin ik nog steeds aan het leren ben. Waarin ik merk nog vaker dan mij lief is vanuit angst te reageren, maar hierdoor ook voel wat ik wel wil, steeds duidelijker. En dit elke dag opnieuw mogen voelen wat ik wil en nodig heb is een van de dingen waar ik Susanne zo dankbaar voor ben. Zij gaf mij in korte tijd een nieuw pad voor de rest van mijn leven. Ook vandaag in dit stuk zal ik zoveel vergeten wat ik eigenlijk nog zou willen noemen. Ook zal ik in de toekomst nieuwe dingen tegenkomen die mij terug doen denken aan Susanne. Soms kom ik vanuit de mentorship weer iets nieuws tegen. Iets waar ik toentertijd misschien nog weinig mee kon, maar wat zich dan weer aandient.’

~ Celine Scholten, coach, Uithoorn

 ‘Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen kracht op vele lagen.’

‘In het midden van de storm van emoties heeft Susanne me geholpen wind uit de zeilen te halen tijdens de sessies. Door de rust die dat bracht, heb ik weer vertrouwen in mijn eigen kracht op vele lagen. Ben nog heel blij en dankbaar voor onze sessies!’

‘Het nieuwe energieveld waaruit ik me vervolgens kon bewegen.’

~ Madelein Huisman, GZ-psycholoog, Nepal / Amsterdam

‘Flowen, meer in alignment komen, dieper tot mijn eigen essentie komen en dat in het leven door vertalen was mijn doel.’ 

‘Via haar mails, website, social media ben ik geïnspireerd geraakt door hoe Susanne haar essentie naar de Wereld vertaalt. Wat ze brengt en deelt en daarmee in beweging zet. Ik had dan ook al vaker gedacht, wat lijkt het me waardevol om door haar gecoacht te worden. Toen de mogelijkheid voor Mentorschip 2.0 voorbij kwam kon ik niet anders dan in actie komen.

Flowen, meer in alignment komen, dieper tot mijn eigen essentie komen en dat in het leven door vertalen was mijn doel. Het leven beleven met nog meer liefde kunnen uitleven. Dat leven beleven werd (be)leven 2.0 vanaf de eerste keer intunen met Susanne. Mens-zijn kreeg voor mij tijdens elke call een nieuwe dimensie. Verrassend, verdiepend, verzachtend, verfrissend, verhelderend. Elke keer was ik (zowat vol ongeloof) verwonderd over wat er tijdens de calls ontstond. En bovenal enorm dankbaar voor de verrijking, elke keer weer. Voor het nieuwe energieveld waaruit ik me vervolgens kon bewegen. En stappen kon maken om mezelf in dit leven meer te ontvouwen.

Ik vind Susanne fenomenaal in haar werk. De mate waarop ze intuned, contact maakt, je begeleidt naar andere lagen. Zó natuurlijk en met zoveel JOY. Dat wens ik iedereen in zijn proces toe! Geniet ervan, zou ik zeggen :)’

‘Dat ik de rijkheid en volheid van mijn binnenwereld heb leren kennen.’

~ Minette Muizelaar, Coach, Naarden

‘Het wakkert je levenslust enorm aan.’

‘In het Mentorship 2.0 waardeerde ik de oases van sacred space die de sessies waren. Als een soort eilandjes waar ik mij vrij en veilig voelde om te onderzoeken wat onderzocht wilde worden. Waar ik mijn enorme levenslust opnieuw kon ervaren. De lichtheid en diepgang tegelijkertijd. Dat ik de rijkheid en volheid van mijn binnenwereld heb leren kennen en dat in verbinding kon doen met een ander mens die liefdevol aanwezig was. En dat steeds meer naar buiten kan brengen, delen met de wereld. De ‘dingetjes’ die er in de sessies gebeurden leken klein, licht, eenvoudig en hadden een ‘magic touch’. De effecten waren groot.

Het mentorship bij Susanne laat me glimpen zien, ervaren van wie ik was/ben voordat de wereld me vertelde wie ik moe(s)t zijn. Deze stukjes van mezelf integreren gaandeweg het Mentorship weer in me. Waardoor ik mezelf steeds meer weer als heel, compleet en lévend mens ervaar en voelt. Alles van mij mag weer mee (gaan) doen. Het heeft de deur opengezet naar het weer durven voelen en stapje voor stapje gaan belichamen van mijn volle potentieel. Het leert me simpelweg nu al te genieten van het verlangen dat ik voel zonder dat het meteen vervuld hoeft te worden. Het wakkert je levenslust enorm aan. Het voelt fijn, leuk, veilig en als een groot avontuur. Ook de donkere stukken die je mag op ruimen en accepteren, voelen toch ook licht.
  Ik ben de afgelopen maanden steeds sneller gaan herkennen wanneer ik mij laat afleiden van mijn koers en daar sneller naar terug keren. 

Wat er veranderd is, is dat ik mij veel rustiger, krachtiger en levenslustiger voel en minder bang ben. Ik voel niet meer zo de behoefte om de dingen voor anderen op te lossen of te redden.

Ik wil verbinden om te creëren ipv te willen veranderen (zoals ik voorheen deed).

Susanne is licht, diep en helder. Ik vond het zó fijn om met haar te werken. Ik vond het spannend en verrassend. Het voelde zo veilig. Zij heeft heerlijke humor en helpt je jezelf niet zo serieus te nemen en tegelijkertijd volledig serieus te nemen. Als je iets wilt veranderen in je binnenwereld, is Susanne de person to go to. Een eenvoudig woord of zinnetje wat Susanne zei, deden met regelmaat iets ‘klikken’ bij mij van binnen. En dan was er iets verschoven. Het was een avontuur wat ontzettend naar meer smaakt!

‘Ik wilde mijn kracht en energie vrijmaken maar wist niet hoe.’

‘Susanne kwam op mijn pad toen ik zoekende was. Ik wilde mijn kracht en energie vrijmaken maar wist niet hoe. Susannes manier van mentoring is doortastend, rustig, liefdevol, met heel veel humor en zij heeft mij geleerd om met meditatie in mijn ziel te kijken en mijzelf vragen te stellen. Met deze handvatten kan ik verder, maar weet: dit is verslavend.’

Ben je er klaar voor?

Meld je aan voor een call met mij en we kijken of er een match is.