Ontwaak je stille
Potentie
Meditatie Training

Wil je ook licht leven vanuit je volle potentie?

Je bent goed in doorpakken en handelen, maar soms ben je niet meer te stoppen. Je hebt een creatieve geest maar dat denken kan ook op hol slaan en maar door razen. Je weet wel dat je veel meer potentie hebt, maar je hebt gewoon te weinig tijd voor verdieping en bezieling. Je geniet te weinig van het moois in je leven want je bent in gedachten alweer bij het volgende. Je houdt de dingen graag onder controle maar zou eigenlijk meer flow en vertrouwen willen voelen. Je verlangt naar rust, je levenslust diep voelen en je weer verwonderen over het leven. 

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

Meditatie opent je voor alles
waar je niet bij komt
wanneer je in het ‘hoofdkwartier’ blijft.

Heb je ook last van stress, twijfels, druk en mis je de diepe vreugde en bezieling die er nu en dan  voor een moment plots wel is? Is mindfulness niet je ding en heb je nog niet gevonden wat jou nu wel echt past?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

je veel meer vanuit je volle potentie leeft? En dat doet met lichtheid en plezier? Je ben zo toe aan echte verbinding en diepe zingeving. Je wil rust en vertrouwen voelen. Je hebt mooie dingen te doen in de wereld en je wil dat vol positieve energie doen en daarnaast ook dik genieten. Maar ook de moeilijke dingen in het leven wil je gezond aangaan. Je wil je vrij voelen en het leven vol beleven. Hoe is het als je levenslust weer de ruimte krijgt waar je naar hunkert?

Je kunt je NU inschrijven voor Ontwaak Je Stille Potentie.
Ook jij kunt de magie van meditatie beleven.

€222,- incl BTW

Ja, ik doe mee!

‘Ik ben erg blij dat ik de online meditatietraining Ontwaak je Stille Potentie  gevolgd heb. Susanne’s stem is erg prettig en ik vind het bijzonder dat er elke dag weer een andere prachtige oefening was. Het voelt als een heel nuttige extra tool in mijn gereedschapskist. De korte oefeningen doe ik dagelijks tussendoor, bijv. tijdens toiletbezoek even een oefening om m’n ademhaling weer wat rustiger te krijgen (ben soms iets te enthousiast aan het werk nl. :-)) en de langere oefeningen doe ik een paar keer per week in de ochtend. Mijn favorieten zijn de meditaties over dankbaarheid en zelfliefde, het maakt me heel zacht en geeft een fijne energie in m’n lichaam en blijft lang hangen. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!’

Carolien Buter

Wat zijn de wonderlijke effecten van  meditatie?

Stress smelt weg en ruis klaart op. Overprikkelingen, angst en kritische gedachten nemen af. Ontspanning, focus en helderheid neemt toe. De verbinding met jezelf en je gevoelens verdiept en je gaat steeds meer in lijn leven met wie je werkelijk bent. Je intuïtie neemt toe en je levenslust wordt aangewakkerd. Hierdoor komt er meer energie vrij om te geven aan de mensen om je heen en om een leven te creëren waar je dol op bent.

Wat brengt meditatie je? Dit bijvoorbeeld:

De vlakheid van gevoelens neemt af en je gaat weer vol genieten van plezier. Je kunt ook de moeilijke gevoelens in het leven echt toelaten zodat je ze daarna los kunt laten.

Gemakkelijker beslissingen nemen omdat je helderheid heb en duidelijk voelt wat jouw verlangen is en wat bij jou past. Dit geeft voorwaartse energie!

Meer stabiliteit in je emoties en je impulsen. Dit helpt je bij je relaties, je gezondheid en je doelen. Je raakt minder getriggerd en ben meer gegrond.

Met het groeiende vertrouwen zet je de stappen die je voorheen niet durfde. Je voelt nu dat je mag uitproberen en de uitkomst kan los laten – en juist daardoor groei je enorm!

De behoefte aan controle neemt af en je laat je weer verrassen en verwonderen door het leven. Je gaat mensen en kansen aantrekken die je zelf nooit had kunnen bedenken.

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

Zelfs het kleinste moment van stilte is een manier on in het NU te komen

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

Wat kun je verwachten?

In 6 weken ontdek je hoe meer vanuit levenslust, rust en helderheid leeft zodat je jouw stille, oneindige potentie ontwaakt.

Het maakt niet uit of je nog nooit gemediteerd hebt, of al ervaren bent. In iedere meditatie kun je zo diep gaan als comfortabel voor jou is.

Door
+ Heldere instructie en thema video’s
+ Audio meditaties die je overal kunt gebruiken

Ervaringen

‘Ik heb bijna elke dag gemediteerd en dat komt omdat de meditaties zo toegankelijk gemaakt zijn. Susanne spreekt de meditaties in op een hele ontspannen en liefdevolle manier en ze weet waarover ze het over heeft, de kennis spat ervan af! Susanne heeft duidelijk veel liefde voor het mediteren en om dit in de wereld te verspreiden. Fijn ook om in de besloten Facebookgroep mijn vragen en belevenissen te kunnen posten. Super bedankt voor de waardevollle 6 weken!’
Gwen Koene

‘Ik heb genoten van deze reis, ik ben mezelf dankbaar dat ik me (na wat twijfel) aangemeld heb. Susanne’s stem neemt je mee naar binnen, op een liefdevolle manier. Ik maak verbinding met dat waarvan ik niet wist dat ik in me had: een stroom van dankbaarheid, vreugde en sprankelende liefde. Zomaar beschikbaar…dit is meer dan meditatie, dit is meditatie met een 24 karaat gouden rand!’
Sandra Parmet

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

6 weken in hetzelfde team als je ziel spelen

Iedere week heeft een verdiepend thema dat naadloos overgaat in het volgende.
We bouwen het geleidelijk op zodat je met gemak en zin gaat mediteren.
Je kunt alles op je eigen tempo doen precies wanneer het jou uitkomt.

Week 1

Meditatie Basics

Je herontdekt hoe lekker het is om ruimte te maken voor jezelf. Je begint rustig met mediteren.

Week 2

Het Lichaam is Wijs

Stop met denken dat je weet hoe je je voelt en ga het echt doorvoelen in je lichaam. Ervaar de rust en verbinding met jezelf.

Week 3

Je Gevoelens als Gids

Leer omgaan met moeilijke gevoelens. Ontdek ook hoe de diepere boodschap van je gevoelens je helpt in je leven.

Week 4

Volop Energie

Klaar met stress en klaar voor heerlijke flow van energie. Zonder energie kun je niks, maar met energie kun je alles. Energie is aantrekkelijk!

Week 5

Leven in Overvloed

Maak die mindshift en ga leven in lijn met wie je echt bent. Manifesteren doe je vanuit je energie en je staat van zijn. Ik leer je hoe.

Week 6

Liefde voor Jezelf

Zelf Liefde en geluk gaan hand in hand. Met aandacht voor jezelf laat je je zelfliefde toenemen. Leer het ‘moeten’ loslaten. Je gaat dingen doen omdat je ze wil doen en het voelt goed.

het gaat allemaal om je levenslust:

Mediteren wordt niet nóg een to-do op je lijstje. Het wordt hét moment in je dag waar je naar uitkijkt en wat de -heerlijke- toon zet voor de rest van je dag. Je hoeft niet elke dag lang te mediteren. Je hoeft ook niet ‘nergens aan te denken’ of in engelen te geloven voor deze meditaties.

Het gaat allemaal om het vrij maken en het aanwakkeren van je levenslust. Je weet wel, die bruisende, heerlijke energie waarbij je voelt dat je wakker en aanwezig bent in het hier en nu. Waar je toegang hebt tot alle mogelijkheden in je. Dat je voelt dat je lééft. Je hebt zin en energie. Die plek in jezelf zoeken we op en geven we steeds meer ruimte. De magie van meditatie is er niet alleen tijdens het mediteren zelf, maar juist in je dagelijks leven zal je potentie steeds vaker doorbreken.

Eenvoudig

In de meditaties ontvang je al mijn expertise en inzichten vanuit de neuropsychologie, de NLP, het werk van dr. Joe Dispenza, traumawerk, verschillende meditatie vormen, coaching, hypnose, yoga, meditatie en lichaamswerk. Ik heb het eenvoudig en prettig gemaakt voor je. Je hoeft alleen maar te gaan zitten en je over te geven om de effecten te ontvangen.

Wat ontvang je?

Je hebt toegang tot alle modules met thema-video’s en zes meditaties per week. Een dag per week is voor uitloop, herhaling of even niks.
Je kunt alle meditaties downloaden zodat je ze kunt gebruiken waar en hoe vaak je maar wil.
Je houdt toegang zolang dit programma loopt.

en dan…

Dan laat je de uitkomst los en beleef je de magie van je ontwakende potentie in je leven. Vanuit je levenslust ga je je leven steeds meer vormgeven zoals echt bij je past. Zonder dat je daar hard voor werkt. Maar gewoon, omdat dat zo stroomt en goed voelt. Je hoeft niets bewust te veranderen. Merk maar op met welke andere energie je de dingen doet.

Je kunt je NU inschrijven voor Ontwaak Je Stille Potentie.
Ook jij kunt de magie van meditatie beleven.

€222,- incl BTW

Ja, ik doe mee!

Wat maakt Ontwaak Je Stille Potentie Uniek?

Je leert niet alleen mediteren om meer rust en helderheid te ervaren in je leven.
Je leert meditatie te gebruiken om de ego-laagjes die om je kern van pure potentie liggen, te laten smelten.

We gaan verder dan ‘met aandacht doen wat je doet’. We hebben lak aan meditatie-regels en dogma’s en ons uitgangspunt is een licht en lekker leven hier op aarde, niet per se verlichting.

We gaan niet zomaar zitten en stil zijn, je gaat echt iets in beweging zetten. Tegelijkertijd neem je het leven meer zoals het is en neemt weerstand af. Je leeft bewuster, je licht straalt helderder en je intuïtie is duidelijker aanwezig.

Je buitenwereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld.

Je kunt je NU inschrijven voor Ontwaak Je Stille Potentie.
Ook jij kunt de magie van meditatie beleven.

€222,- incl BTW 

Ja, ik doe mee!

De inhoud van Ontwaak Je Stille Potentie op een rijtje

+ Onbeperkte toegang tot mijn online academie met je eigen unieke inlogcode gedurende de 6 weken van het programma.

+ Na afloop van het programma behoud je levenslange toegang tot de complete training (of zolang het programma bestaat), inclusief alle updates.

+ 6 weken lang dagelijks een meditatie binnen het thema van die week. En een dag voor uitloop, herhaling of even een dagje niets.

+ Je kunt alle meditaties downloaden en gebruiken waar jij wil.

+ Iedere week een video met verdieping van het thema.

+ Bij ieder thema ontvang je tips & tricks over meditatie en inspirerende vragen om het thema te verdiepen.

Susanne Pistoor meditatie mindset NLP coach

Waarom ik doe wat ik doe:

Ik ben hier om levenslust aan te wakkeren.

Ik ben Susanne en ik train, coach, geef les en onderneem. Meditatie is een van mijn favoriete tools om een superlekker leven te leiden. Ik ben opgegroeid met ‘niet lullen, maar poetsen’. In mijn academische opleiding was het hoogst haalbare nastreven de norm. In het salsa showteam waarin ik danste, was ziek zijn ‘een keuze’. Zelfs in de persoonlijke ontwikkeling ligt de nadruk vaak nog op doelen najagen. Al dat harde werken heeft me best veel gebracht, tot ik merkte dat ik iets miste en niet meer verder kwam. De energie achter het het doen mocht transformeren. Ik bracht de tools terug die ik als jong meisje al had geleerd en af en aan beoefende: meditatie. Door dagelijks de ruimte op te zoeken voor mijn binnenwereld, is ook de buitenwereld diepgaand veranderd. We hebben een rijke binnenwereld vol emoties, verlangens en vol potentie. Mijn missie is bij te dragen aan emotionele, mentale en spirituele vrijheid. We zijn ziel in een mensenlichaam op aarde en mogen ontdekken hoe we vrij en vanuit levenslust dit prachtige leven vorm geven.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel tijd vraagt dit?
We bouwen de meditaties op in thema en tijd. Ze variëren tussen de 5 minuten in week 1 en 20 minuten in week 6. Gemiddeld is het lekker als je 15 minuten ruimte maakt voor jezelf.

Ik heb nog nooit gemediteerd. Kan ik dat wel online leren?
Wat mooi dat je wil leren mediteren. Misschien is dit programma juist wel de beste manier om het te leren. We beginnen bij de basis en gaan stap voor stap opbouwen. Je kunt de meditaties zo vaak herhalen als je wil en er helemaal comfortabel mee worden.

Moet ik technisch handig zijn?
Welnee! Je ontvangt inlog gegevens waarmee je inlogt op de online academie. Daar wijst alles voor zich. Je hoeft alleen op play te klikken en je kunt mediteren. Mocht iets toch niet lukken dan email je me en beantwoord ik je vraag.

Wanneer kan ik beginnen?
Direct na jouw aankoop en registratie krijg je toegang tot alle 6 weken inclusief alle meditaties. Je ontvangt iedere week een email voor het nieuwe thema. De meditaties bouwen op dus ik raad je aan ze in chronologische volgorde te doen in je eerste ronde.

Ik heb al veel ervaring met mediteren. Voegt deze training nog iets toe voor mij?
Volgens de ervaren mediteerde die mijn meditaties zijn gaan doen: JA zeker! Als je graag een stabiel meditatie ritme opbouwt dat werkt voor jou én je wil verdieping in je meditaties ervaren, doe dan zeker mee.

Bij denken aan stil zitten krijg ik al de kriebels. Is dit wel iets voor mij?
Je bent niet de enige! Deze meditaties zijn eigenlijk alles behalve alleen maar stil zitten. Van binnen ‘doe’ je van alles. En je kunt ze ook in bad doen. Of wandelend door het bos. Vind een manier die voor jou wel werkt.

Ik ben best druk. Wat als ik op achter raak?
Dat is het fijne van deze online meditatie training, je kunt niet op achter raken! Je kunt alles op je eigen tempo en ritme doen. Je hebt blijvend toegang dus je kunt precies die meditatie opzetten die jij wil doen wanneer het jou uitkomt. Misschien gaat het er juist wel om dat je je eigen tempo vind en je laat leiden door wat voor jou goed werkt.

Wat doe ik na die 6 weken?
Dan ga je door met mediteren! Kies dan je favoriete meditaties om te herhalen of begin weer bij week 1 en laat je verrassen door welke andere ervaringen je in je tweede ronde beleeft. Je hebt nu een schatkist aan meditaties waar je op ieder moment gebruik van kunt maken.

Ik ontmoet jou heel graag aan de binnenkant

Ja, ik wil mee doen met

Ontwaak Je Stille Potentie.

€222,- incl 21 % BTW

 

Ja, ik doe mee!